Lidmaatschap aanvragen


Nieuw onderkomen, nieuwe huisstijl

Met de verkoop van het oude NOA-kantoor aan de Nieuweweg in Veenendaal en de aankoop van het nieuwe kantoor aan De Smalle Zijde, is VENIN samen met NOA en de AFNL verhuist naar de nieuwe locatie. Een prachtig gebouw dat ruimschoots voldoet aan de wensen die je van een moderne werkomgeving mag verwachten. Het open karakter van de kantoor- en vergaderruimten spreekt aan en nodigt uit tot open discussies en nieuwe inzichten.

Nieuw onderkomen, nieuwe huisstijl

Een uitgelezen kans voor VENIN om haar oude look voor te leggen aan een beeldende make-over. Door de stijgende interesse naar isolatie, zoeken steeds meer overheden en maatschappelijke organisaties naar de juiste partij in de isolatiesector. We waren als VENIN wereldberoemd in een relatief klein gezelschap van professionals. Het viel alleen niet mee om tijdens bijeenkomsten steeds te moeten uitleggen dat wij de Vereniging van Erkende Na-Isolatiebedrijven in Nederland zijn. Vandaar dat we onze make-over hebben opgeluisterd met de geuzennaam Isolerend Nederland.

Voortaan gaan we door het leven als VENIN: Isolerend Nederland. Een naam die geen verdere uitleg nodig heeft maar duidelijk maakt wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Enige tijd geleden tijdens een bijeenkomst met meerdere branches in de verduurzamingssector werd VENIN publiekelijk aangesproken door een collega branchevereniging die van mening was dat wij te strak op het dossier kwaliteit en certificering zaten. Hij typeerde ons als “het braafste jongetje van de klas”, waarop onze reactie niet kon uitblijven “Het beste jongetje van de klas hoeft niet per definitie braaf te zijn”.

Terug naar het overzicht